Servicii

Agentie Marketing PPC

„Well-managed budget in PPC advertising can turn a small business into a market giant.” – Corey Smith

Lista Servicii

Suntem o agenție de marketing digital specializată în oferirea unei game complete de servicii de publicitate online.

Google Ads

Cu serviciul nostru de Google Ads, ne asigurăm că afacerea ta este bine reprezentată în căutările pe Google. Gestionăm campanii de publicitate pe motorul de căutare cel mai popular din lume, selectând cuvinte cheie relevante, creând anunțuri convingătoare pentru a obține un ROI maxim.

Meta Ads

Oferim servicii de publicitate pe Facebook care te ajută să atingi publicul țintă potrivit. Creăm campanii de anunțuri personalizate, optimizăm targeting-ul și ne asigurăm că mesajele tale ajung la potențialii clienți în mod eficient.

Tik Tok Ads

TikTok este una dintre cele mai populare platforme de social media în prezent. Cu serviciile noastre de publicitate TikTok, creăm conținut captivant și campanii creative care se adresează audienței tineri și active pe această platformă.

Waze Ads

Cu Waze Ads, te ajutăm să aduci mai mulți clienți la locațiile fizice ale afacerii tale. Folosind funcționalitățile de publicitate bazate pe locație ale Waze, putem promova oferte speciale și ghida conducătorii auto către afacerea ta.

LinkedIN Ads

Pentru afacerile orientate spre B2B (business-to-business), LinkedIn Ads sunt esențiale. Dezvoltăm campanii care ajută la construirea conștientizării brandului tău în rândul profesioniștilor și la generarea de leads de calitate.

Doresti promovare PPC?

Iti doresti o oferta personalizata, ti-ai dori sa programam un call si sa discutam despre proiectul tau?